Ilmainen toimitus yli 60 € ostoksille! / Nopeat toimitukset

Tilaus- ja toimitusehdot

Uniikkikauppa

Särkänhuivintie 88
27170 Eurajoki

Puh. 050-566 2427
info@uniikkikauppa.fi

Y-tunnus: 1761973-1


Tilaaminen

Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt tai hänellä tulee olla huoltajan lupa tilata tavaroita verkkokaupan kautta.

Tuotteiden tilaaminen Uniikkikauppa.fi:sta onnistuu helpoiten käyttämällä verkkokaupan ostoskoria. Erikoistilaukset ja -tuotekyselyt voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen info@uniikkikauppa.fi. Kauttamme on saatavana kaikki ALESSIn tuotevalikoiman tuotteet. Verkkokaupassamme on kattava valikoima, mutta kaikkia tuotteita emme sinne pysty listaamaan. Kysymällä ja tilaamalla info@uniikkikauppa.fi saat juuri haluamasi tuotteen.

Huomatkaa, että verkkokaupan kautta tehty tilaus on sitova sopimus asiakkaan ja myyjän välillä. Mikäli asiakas jättää tilauksen lunastamatta siirretään hänen tietonsa automaattisesti ns. mustalle listalle ja Uniikkikauppa.fi pidättää oikeuden olla toimittamatta asiakkaan jatkossa tekemiä tilauksia.

Uniikkikauppa.fi pidättää oikeuden hintojen muutoksiin mm. valuuttakursseista tai toimituskuluista johtuen.

Mahdollisista hintojen muutoksista ilmoitetaan asiakkaalle ennen tilauksen toimitusta.

Tilauksen tekeminen verkkokaupassa edellyttää henkilötietojen luovuttamista Uniikkikauppa.fi:lle. Tietojen ylläpidosta on laadittu rekisteriseloste.


Maksaminen

Uniikkikauppa.fi toimittaa tilauksia postilla.

Laskulle emme myy kuin yrityksille ja elinkeinonharjoittajille, joilla on Y-tunnus ja laskutuksesta on sovittu ennakkoon.

Kaikki hinnat sisältävät alv. 24%.

Maksuehdot

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii
Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja
luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella
tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä
on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan
ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail, joka välittää maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

Pivon käyttöehdot

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.

MobilePayn maksuehdot

Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:

OP:n yleiset euromaksuehdot

Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla [PDF]

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja AfterPay. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collector

Collectorin yrityslaskun ehdot [PDF]

Collector-tuoteseloste [PDF]

Lue lisää: Collector.fi

Jousto

Jousto-tuoteseloste [PDF]

Lue lisää: Jousto.com

OP Osta laskulla

OP:n lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot [PDF]OP Osta laskulla -tuoteseloste

AfterPay

Lue lisää: AfterPay.fi


Toimituskulut

Kirje

0-100g – 3€

Paketti

400g-1000g – 6,90€, 1001-5000g – 9,90€, 5001-15000g – 12,90€, 15001-35000g – 14,90€

Kotiinkuljetuspaketeilla on oma hinnastonsa.


Palautus ja takuu

Käyttämätön tuote voidaan palauttaa 14 päivän kuluessa tavaran vastaanotosta Uniikkikauppa.fin antamaan osoitteeseen, jolloin kauppasumma palautetaan täysimääräisenä.

Peruuttamisaikana asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen ja katsoa sitä samaan tapaan kuin ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen  tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Tavaraa ei kuitenkaan voi ottaa käyttöön ja palautusoikeus koskee ainoastaan myyntikuntoista tuotetta! Tuotepakkausten pitää olla ehjät ja palautus pitää olla asianmukaisesti suojattu ja pakattu, palautettavia tuotteita ei saa teipata yhteen.

Kaikissa myymissämme uusissa tuotteissa on kuluttajasuojalainmukainen 6 kk tuotevirhevastuu.

Asiakaspalautukset tulee tehdä sopimalla asiasta etukäteen Uniikkikauppa.fin kanssa. Posti- tai bussiennakolla lähetettyjä palautuksia emme lunasta! Tuotevirhevastuun ulkopuolisen, oikein lähetetyn tuotteen palautuskulut maksaa asiakas.


Asiakastilaukset/erikoistilaukset

Osa tuotteistamme on saatavana vain erikoistilauksena kun esim. tuote on loppunut verkkokauppamme varastosta tai asiakas ostaa isomman erän tai kokonaisuuden kerralla. Tuote voi olla myös harvinainen ja siten sitä ei pidetä normaalissa varastovalikoimassa.

Yleensä toimitusaika näille tuotteille on 2 – 4 viikkoa. Erikoistilattavista tuotteista mainitaan erikseen tuotekuvauksen yhteydessä tai tuote on jälkitoimituksessa. Tilaustuotteet maksetaan etukäteen ja tilaamme tuotteen toimittajalta vasta suorituksen saapumisen jälkeen. Mikäli asiakas ei lunasta jo tilattua tuotetta, ennakkomaksusuoritusta ei hyvitetä takaisin. Erikoistilatuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. 6 kk tuotevirhevastuu koskee myös erikoistilattavia tuotteita.

Erikoistilaukset käsitellään tapauskohtaisesti asiakkaan kanssa, jolloin sovitaan maksuehdoista ja toimitusaikataulusta.