Ilmainen toimitus yli 60 € ostoksille! / Nopeat toimitukset

Yritys

Yritys

Uniikkikauppa on italialaisen designbrändin Alessin laajaan tuotevalikoimaan erikoistunut verkkokauppa Suomessa. Uniikkikauppa on toiminut nimellä Alessishop toimien aluksi kivijalkaliikkeenä ja Alessin lippulaivamyymälänä Suomessa, joten tuotetuntemus ja Alessin ideologiatieto on vertaansa vailla. 1.2.2017 alkaen toiminta jatkui verkkokauppana  alessishop.fi.

Meiltä saat henkilökohtaisen palvelun olitpa sitten yksityishenkilö tai edustat yritystä. Ota rohkeasti yhteyttä suunnitellessasi yrityslahjoja, häälahjalistaa, ravintolan kattauksia, kotiin uutta astiastoa tai vaikkapa ystäville lahjoja! Yhteystiedot info@uniikkikauppa.fi tai 050-566 2427/Nina.

Toimitukset lähtevät Suomen varastosta.

Alessin tuotteet tunnetaan designklassikoista, kuten kuuluisasta sitruspusertimesta, viheltävästä vesipannusta, Anna-korkkiruuvista, mutta Alessin tuotevalikoima käsittää lähes 3000 tuotetta. 

Riippumatta siitä haluatko espressokeittimen tai yksilölliset astiat ja aterimet kotiisi, yrityslahjoja yhteistyökumppaneillesi ja työntekijöillesi, varustaa uuden ravintolasi tai yrityksesi kahvihuoneen Alessin valikoimasta löydät varmasti mieleisesi!

Autamme mielellämme myös häälahja- ja merkkipäivälistojen kanssa!